A KÍSÉRLET

kecskés bolond

Egészség, és ideális testssúly egyben!

A kísérlet

Beszámólók, lejebb!

Egészség, és ideális testssúly egyben!

A kísérlet

Beszámólók, lejebb!

VISSZA

Egy fogyókúra története

A Gyóyító táplálkok, nem csak az egészség visszanyerésére, és annak megőrzésére szolgál, de az ideális testssúly is beáll. Fogyás, éhezés nélkül”

Bevezető:
Az elmúlt évek során nagyon sokan kerestek meg. Ki ezért, ki azért. Volt aki gyógyulni akart, volt aki fogyni, volt aki a depressziójából kereste a kiutat, és volt olyan is, aki csak boldog akart lenni. Volt időszak, mikor egy perc nyugtom sem volt, mert ha valahol megláttak, váltani akartak pár szót velem, de láttam, hogy a következő ember már várja, hogy mikor áll fel akivel beszélek,

tovább olvasom

Meghívó!
Itt, és most meghívlak Benneteket egy „kísérletre”. Bemutatok egy 14 napos kísérletet, amely fogyókúrának indul. Valójában ez a kísérlet, nem kísérlet, mert én tisztában vagyok a végeredménnyel. Inkább csak bemutatom, mivel lett egy vállalkozó szellemű ember, aki ezt lehetővé teszi. Abban bízom, hogy kibírja, hiszen nem lesz könnyű feladat, annak ellenére sem, hogy egyáltalán nem kell éheznie.
tovább olvasom

1. Nap:

Étel fotó
Megnézem!
Napok megnyítása

Összegzés

Alanyunk beszámolója:

Beszámolóm a „GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOKRÓL” (egy különös fogyókúra története)

Győző munkásságával kb. másfél évvel ezelőtt ismerkedtem meg először, egy közös barátunkon keresztül, aki éppen neki főzött. Elkezdtem érdeklődni a téma iránt, mert ez már évek óta foglalkoztatott engem. Egyre inkább azt éreztem, hogy változtatnom kell a táplálkozási szokásaimon, mert valamit nem jól csinálok. Ezt onnan vettem észre, hogy egyre inkább boldogtalan vagyok, egyre inkább hízok, egyre inkább mindenféle táplálékkal kényeztetem magam, ami szem-szájnak ingere. Mindez valójában, az utóbbi időkben átélt...

tovább olvasom

Hozzáfűznivalóm, a „kísérlethez”

Bízom abban, hogy „Alanyunk” valóban elégedett. Őszinte, nyílt, közvetlen, jószívű embernek ismertem meg, így aztán szívesen elhiszem, hogy úgy van minden, ahogy leírta.

Mint minden ember, Alanyunk is érdekes. A természete talán olyan, mint a természet,...
tovább olvasom

VISSZA